határon túlERDÉLY

Nagyvárad

 

Alapítványunk évek óta nyújt jelentős anyagi támogatást a nagyváradi gyermekmissziónak.

Az adományból a rászoruló gyermekeket és családjukat támogatják élelmiszerrel és Karácsonykor ajándékcsomaggal.

A misszió vezetője, Nagy József Barna írta:

“A Haypál Alapítvány évek óta segíti a nagyváradi gyermekmissziót azzal, hogy támogatja a gyermekek karácsonyi csomagjainak összeállítását. Nagyon nagy segítség volt ez számukra az elmúlt években, hiszen az Önök áldozatos segítségnyújtása tette lehetővé, hogy az általunk istápolt gyermekek sokszor jelképes karácsonyfája alá is került ajándék. Nagy öröm volt számunkra, hogy ezek a halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek is megélhették az igei üzenet mellett, a gyermekek számára oly fontos, a karácsonyi ajándékcsomagok meglepetésének varázsát.

Az elmúlt évben számos gyermekotthon kis lakóit támogattuk (Nagyszalonta, Bélfenyér, Gálospetri). Bihardiószegen, Érmihályfalván, Nagyváradon az egész évben támogatott gyermekeknek állítottunk össze karácsonyi csomagokat.”

 Legutóbbi köszönő levelükből:

Engedjék meg, hogy ezúton is megköszönjem Önöknek azt a támogatást, amelyben részesítették Egyesületünket, hogy a támogatásukból a rászoruló Bihar megyei gyermekeknek karácsonyi ajándékcsomagokat állíthattunk össze.

Évek óta foglalkozunk rászoruló gyermekekkel, a szórványban élőkkel, a romákkal és minden más, szociális jellegű üggyel.

Az Önök támogatásának is köszönhetően most Bihardiószegre és a Belényes-környéki szórványfalvakba vittünk ajándékcsomagokat. Bihardiószegen közel 300 ajándékcsomagot, míg a Belényesi medencében közel 120 ajándékcsomagot osztottunk ki.

Hálás szívvel gondolunk Önökre, mert segítségükkel olyan gyermekekhez jutottunk el, akik – sajnos – máshonnan nem számíthattak ajándékokra.

Kívánunk Önöknek eredményekben gazdag, áldott munkát.

 

Tisztelettel:
Nagy József Barna

Nagyvárad

ajaaj1aj